Wie is AG Juridisch Advies?

De jurist achter AG Juridisch Advies is mr. Annemie Gidding. Na het behalen van haar gymnasium-diploma in 1980 schrijft zij zich in voor de studie Nederlands Recht. Door omstandigheden moet zij deze studie echter vroegtijdig afbreken en zij gaat werken. Zij is onder meer werkzaam als assurantie tussenpersoon en verdere kennis en ervaring doet zij op bij een middelgrote verzekeraar, waar zij bijna zeven jaar werkt.

In 1991 begint zij als werkende moeder aan de avondopleiding Nederlands Recht aan de Universiteit van Maastricht, waar zij in 1999 afstudeert. Juridische ervaring doet zij vervolgens op bij een juridisch adviesbedrijf te Heerlen en laatste tien jaar is zij werkzaam als jurist bij een landelijk werkend juridisch kantoor te Maastricht. Midden in de effectenlease-problematiek voert zij vele procedures voor gedupeerden, en wel met wisselende successen. Daarnaast heeft zij ruime ervaring in ontslagzaken, huurzaken en andere civiele procedures.

In 2015 start zij dan haar eigen juridisch advieskantoor, iets dat zij al langer wilde. Zodoende kan zij op haar eigen manier juridische hulp bieden, waarbij betaalbaarheid, laagdrempeligheid en duidelijkheid in verwachtingen en aanpak voorop staan.